Kalas 23/609

 I dag tog ja det lungt bara och var barnvagt till ville min syras lille grabb.
Vi var inne tog lite frukost  tittade på lite tv sen gick vi ut och gick en runda Jossefine var också med Ville cyklade och det tycker  han är roligt har precis lärt sig att cykla på sin tvåljuling med stödjul på när han blir trött så går han av den och ler den ett tag men det gör ju inget.


  Här är Ville på sin cykel när han cyklar utan för oss. Sedan gick vi in och lagade lite mat gjorde makaroner och korv för det tycker han om åt  några tugger sen ville han inte ha mera då fick han bara korv för det bukar gå hem men inte det i heller.
Josse gick och handlade köttfärs och gjorde köttfärssås till oss men han ville inte smaka det i heller bara dricka det är ju bra.

 Här är Villes favorätt.

När vi hade ätit så fixade vi undan sedan gick Josse och Ville ut i trädgården och sparkade boll för ja var tvungen att ringa någta samtal. När ja var färdig med det så gick ja ut och sparkade boll med honom och vi satt och villade sen sparkade i gendet var roligt.
När klockan blev ca15.40 så kom hans pappa och hemtade honom då var han trött.
Sen kom Leif hem så ja la mej och vila ett tag sedan var det bara att gå upp i duchen för vi skulle på kalas också.
Vi skulle vara där kl 18 00 , vi kom till min lillebror och där var redan min mamma Ville och Jörgen dom bjöd på mat grillad kyckling sallad och pommes.
När vi skulle sätta oss och äta så kom min andra syster med sina barn, vi satte oss och åt det var gott.

  Här är pommes och kyckling.

Sedan satt vi och pratade ett tag sedan var det dax att åka hem det var ju fotboll också U 21 landslaget så det var man bara tvungen att se för dom är ju duktiga på fotboll.
Vi komm hem fotbollen började så det var bara att bänka sig i soffan och sätta på tv, dom spelade ju gätte bra och det blev några mål också det är så det skall se ut.

  Här har ni dom duktigast spelarna, men han kan ju prova någon av dom andra också tycker ja.
Blev ju seger 3-1 mot serbien så dom spelar semifinal på fredag ytterligare en match att se fram i mot eller.
Nej nu skall ja se var där är på dom andra kanalerna sen sängdax.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

camilla

jag e en trebarns mamma som e gift gillar de mesta
RSS 2.0