En rolig dag på IKEA 090622

 God morgon här är ja i dag i gen syrran ringde och frågade vad ja skulle göra ja sa inget ting och frågade varför hon sa att hon skulle ut på ikea och frågade om ja ville följa med och det ville jag, så ja gjorde ve mej och gick och ventade på henne hon kom så var min andra syrra också med och det tyckte ja var roligt, dom kom in ett tag och tittade på kisseungarna.

  Är dom inte söta tror dom är ca 4 veckor

Sedan körde vi ut på Ikea Erasmus följde också med vi gick och tittade och handlade lite, sedan fikade vi för man blir ju hungrig när man går där ute. Ått det vanliga köttbullar med sås och potatis gott i bland.
Sedan gick vi vidare och tittade det är rätt roligt att gå där ute men man skall ha pengar då.
Det blev något i allafall.
När vi var färdiga där så ville Molly och Ville ha glass så dom åt det sedan körde Annika mej hem och Rasse följde med henne hem till Mons dom brukar vara tillsammans.
Det var våra dag på Ikea.

                       

Kom hem så satte jag mej med mina uppgifter som jag måste göra men det är roligt det med.
Sedan kom Leif hem tror han  fixade maten så vi ått sedan fixade vi undan och satte oss och tittade på tv satt och somnade där som vanligt inte ja för vi tittade på en Wallander film och dom tycker ja om att titta på.

                                     Här har ni två Wallander filmer

den med krister Johanna Sellstöm och Ola Rappapas och den andra är då med Rolf Lassgård ja tycker dom är lika bra filmer dom är duktiga skådespelare allehopa även Johanna var duktig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

camilla

jag e en trebarns mamma som e gift gillar de mesta
RSS 2.0