En rolig dag på Ikea 090622

Gick upp och tog det lungt så ringde telefonen och det var min syrra Jessika som frågade vad ja gjorde

Kalas 23/609

 I dag tog ja det lungt bara och var barnvagt till ville min syras lille grabb.
Vi var inne tog lite frukost  tittade på lite tv sen gick vi ut och gick en runda Jossefine var också med Ville cyklade och det tycker  han är roligt har precis lärt sig att cykla på sin tvåljuling med stödjul på när han blir trött så går han av den och ler den ett tag men det gör ju inget.


  Här är Ville på sin cykel när han cyklar utan för oss. Sedan gick vi in och lagade lite mat gjorde makaroner och korv för det tycker han om åt  några tugger sen ville han inte ha mera då fick han bara korv för det bukar gå hem men inte det i heller.
Josse gick och handlade köttfärs och gjorde köttfärssås till oss men han ville inte smaka det i heller bara dricka det är ju bra.

 Här är Villes favorätt.

När vi hade ätit så fixade vi undan sedan gick Josse och Ville ut i trädgården och sparkade boll för ja var tvungen att ringa någta samtal. När ja var färdig med det så gick ja ut och sparkade boll med honom och vi satt och villade sen sparkade i gendet var roligt.
När klockan blev ca15.40 så kom hans pappa och hemtade honom då var han trött.
Sen kom Leif hem så ja la mej och vila ett tag sedan var det bara att gå upp i duchen för vi skulle på kalas också.
Vi skulle vara där kl 18 00 , vi kom till min lillebror och där var redan min mamma Ville och Jörgen dom bjöd på mat grillad kyckling sallad och pommes.
När vi skulle sätta oss och äta så kom min andra syster med sina barn, vi satte oss och åt det var gott.

  Här är pommes och kyckling.

Sedan satt vi och pratade ett tag sedan var det dax att åka hem det var ju fotboll också U 21 landslaget så det var man bara tvungen att se för dom är ju duktiga på fotboll.
Vi komm hem fotbollen började så det var bara att bänka sig i soffan och sätta på tv, dom spelade ju gätte bra och det blev några mål också det är så det skall se ut.

  Här har ni dom duktigast spelarna, men han kan ju prova någon av dom andra också tycker ja.
Blev ju seger 3-1 mot serbien så dom spelar semifinal på fredag ytterligare en match att se fram i mot eller.
Nej nu skall ja se var där är på dom andra kanalerna sen sängdax.

Midsommarafton 19/6-09


Hej har inte skrivit på några dagar men nu är ja här i gen.

Gick upp vid 09.00 vi skulle ju inte gjöra något särskilt i dag så det var bara att ta det lungt.
Ja pluggade lite som vanligt men annars inget jo föresten vi tittade ju på fotbollen U21, och laga mat samtidigt.
Vi åt sill potatis gräddfil gjorde även köttbullar och korv för ungarna äter inte sill, inte ja i heller.


 Det är bara så gott men vi glömmde ju äggen suck.

Sedan satt vi och snackade lite jag Leif och Erasmus, vi snackade även om vi skulle spela något så vi sa att vi kunnde spela kubb för det tycker Rasse om. Men vi tittade lite på tv först sen ville ja gå ut och gå en runda och det gick rasse med på men det var ett himmla tjat om var vi skulle gå och hur långt, men det blev en bra runda och det var skönt.
Så när vi kom tillbaka så fick han plocka fram grejorna så vi kunnde spela kubb då blev han glad.

  Här är Rasse närhan spelar han ville vara själv så det fick han vara och han tyckte det var roligt, sen var det min och Leifs tur att kasta våra pinnar det gick så där men rolig är det.


  Här är då på mej och Leif när vi kastar det gick ju lite bättre för oss, men han tyckte det var roligt ändå. Så vi höll på att spela ett tag.
Sen börja Rasse och tramsa sig att vi hade spikat fast pinnarna i graset och att där var vallar och sådant framför.
Så här kommer en bild på honom när han sopar ren framför den ena.

 Här ser ni men vi hadde gätte roligt hela tiden men blir tråkigt efter ett tag vi spelade 3 runder och vi vannt dom men ja erbjöd mej att spela med honom men han ville inte ville spela själv.
Sen plockade vi i hopa och gick in så skulle vi äta något och då blev det chokladpudding och gredde ja ville bara ha kaffegredde men Leif ville ha vispat gredde så han fick göra det själv, vi får ta jordgubbarna i morgon i stället.

  Detta är bara så gott.

När vi hade ätit det så ville Rasse spela något spel ja sa att ja inte viste vilket men han ville ju spela monopol och det tar ju bara en hel dag att spela det han gapa och skrek att han ville men ja sa nej och så blev det.
Ja föreslog poker för det vet ja att han tycker om att spela så det blev så.

 Detta är vi när vi spelar där fattas i och försig en spelare men va då.
Vi spelade ett tag det är också roligt att spela, sedan närmade sig klockan mycket så vi avslutade med varsen ållin tror det stavars så det var Rasse som vann den så han blev ju glad endå.
Ja ville titta på en film men rasse och Leif ville sitta vid datan och hålla på.
När klockan närmade sig vid 23.30 tiden sa ja att ja skulle se film och det ville Leif också och det gjorde vi så Rasse gick upp och la sig så var den dagen slut.


Om

Min profilbild

camilla

jag e en trebarns mamma som e gift gillar de mesta
RSS 2.0